Signaturskolens Fritidstilbud

Signaturskolens fritidstilbud har som målsætning at tilbyde gode rammer for fritiden for alle børn i distriktet. Vi har tilbud til børn fra førskolealderen til 17 år. Derudover er det vores målsætning at støtte op om børnenes læring og skoleliv.

Vi er opdelt på i alt 6 SFO og Klubenheder. Disse enheder som har base på skolematriklerne Kvaglund, Skads og Tjæreborg. Og de 3 klub-enheder har base samme placering eller i umiddelbar nærhed heraf.

SFO’er og klubber har samlet daglig ledelse og personalet arbejder på tværs af tilbuddet i hver afdeling.

Vi arbejder med et særligt tilbud til vores 3. klasser som danner bro mellem SFO og klub.

Klubberne i hele Signatur-distriktet arbejder sammen om tilbud aften og weekend for vores unge. Vi bestræber os på at have et tæt samarbejde med de omkringliggende foreninger.

I fritidstilbuddene arbejder vi med aktiviteter ud fra et årshjul, som enten kan være temabaseret, læringsmålsrelaterede eller med afsæt i børn/unges egne behov.

Fritidsafdelingens personale ønsker at inddrage børnene, hvilket indebærer at vi lægger stor vægt på relationer med børnene/ de unge.